Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Výstřední seriál Městečko záhad se chystá vzít Česko útokem!



31.10.2012

Animovaná komediální série má premiéru na Disney Channel 10. listopadu 2012! V Americe se seriál mezi dětmi ve věku  2 až 11 let a dětmi ve věku 9 až 14 let umístil ve svém vysílacím čase na prvním místě!

zahada
Foto: Disney Channel
 

Městečko záhad je podivné, trochu děsivé, ale vůbec ne normální město, kde dvojčata Pinesovi tráví letní prázdniny u svého podivínského strýce Stana (přezdívají mu Zlejda Stan). Rozený dobrodruh Dipper  a energická optimistka Mabel v seriálu bojují proti bezprostředním záhadám číhajícím v jejich novém dočasném domově.

Vzdálené město na severozápadě totiž není takové, jak se na první pohled zdá. Když sourozenci odhalí tajemný deník, začnou si uvědomovat, že městečko je plné zvláštností. Společně uvězněni v tomto malém izolovaném místě brzy pochopí, že k odhalení jeho tajemství budou potřebovat jeden druhého.

zahada
Foto: Disney Channel
 

Výstřední nekonvenční humor seriálu již oslovil diváky v USA a celkem k obrazovkám seriál přilákal 3,55 milionů diváků. Alex Hirsch, tvůrce a producent seriálu se při jeho tvorbě inspiroval svým vlastním dobrodružstvím, které zažil se svou sestrou – dvojčetem.

Připravte se na bytosti číhající v lese, příšery v jezeře a na cestování v čase v této vtipné a výstřední komedii, ve které se dvojčata snaží zvyknout si na nové podivné prostředí, ve kterém se octli.

V českém dabingu seriálu se představí a hlasy hlavním hrdinům propůjčí Pavlína Kostková Dytrtová (Mabel) a Ota Jirák (Zlejda Stan). Nový animovaný seriál plný nepředvídatelných zápletek bude mít v České republice premiéru na stanici Disney Channel 10. listopadu.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist