Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Animovaný film Šmoulové 2 má první trailer!



30.12.2012

Fanoušci modrých skřítků se konečně dočkali! První trailer k americkému filmu Šmoulové 2 nám trochu naznačí, o čem bude druhý díl - bude se odehrávat v Paříži!

smoulove

Foto: Promo

Pokračování „akční“ animované komedie, která se před dvěma lety stala kasovním trhákem, vstoupí do českých kin 11. srpna 2013. V hlavních rolích se objeví Neil Patrick Harris, Sofia Vergara, Christina Ricci, nebo Hank Azaria.

Ve druhém díle vytvoří zlý čaroděj Gargamel skupinu zlomyslných tvorů podobných Šmoulům jménem Naughties, aby získal všemocnou, magickou šmoulí esenci. Ale když zjistí, že to, co chce, mu může dát jen opravdový modrý Šmoula – a jen tajné kouzlo, které zná Šmoulinka, může proměnit Naughties v opravdové Šmouly — Gargamel unese Šmoulinku a uvězní ji v Paříži.

Předtím než se Gargamel může dozvědět tajemství a ovládnout svět, taťka Šmoula a Šmoulové se vrátí do našeho světa, aby zachránili svou milovanou Šmoulinku. Tady se spojí s Patrikem a Grace Winslowými a nakonec se k nim připojí i Patrikův nevlastní otec Vic. 

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Šmoulové(443 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist