Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Mazlíčci k nakousnutí



10.09.2020

Od 27. srpna 2020 běží v českých kin Křupaví mazlíčci, animovaná dobrodružná komedie se špetkou fantazie, z níž budou nadšené nejen vaše děti.

 

Foto: Blue Dream Studios

Představte si, že dostanete krabici sušenek ve tvaru zvířátek, které mají kouzelnou moc proměnit ve zvíře i vás. No nebylo by to super? Owen Huntigton žije pouze svou prací a na manželku s malou dcerkou si hledá čas jen velmi těžko. Pak to ale přijde! Zdědí cirkus po strýčkovi a získá tak i šanci na změnu – dobrodružství, zábavu, opravdový rodinný život. Malý cirkus se však ocitl na pokraji krachu. Nedokáže konkurovat obrovskému zábavnímu řetězci, jeho klauni a akrobati jsou navíc poněkud starší a leccos je pobolívá. Celé slavné dědictví se tedy zdá být spíše prokletím a pořádnou pohromou, alespoň do chvíle, než Owen objeví starobylé strýčkovo tajemství: onu krabici s kouzelnými sušenkami.

V cirkuse je náhle plno zvířat, která tančí, zpívají a předvádějí nejrůznější akrobatické kousky. Posléze se pomocí sušenky znovu vracejí do svých lidských podob. Nic už jim nemůže zabránit ve vytouženém úspěchu a v oživení zašlé slávy! Nebo snad ano? Je tu totiž ještě Horatio, zákeřný bratr strýčka Boba, který chce mít cirkus jen pro sebe. Aby ho získal, odhodlá se prakticky k čemukoli. Podaří se ho zastavit?

 

Výtvarníkem filmu je Cartera Goodriche, jenž pracoval na filmech Ratatouille, Já, padouch či Hotel Transylvania. Spolurežisérem se stal Tony Brancroft, coby animátor pracoval na disneyovkách Lví král, Pocahontas nebo Tarzan. Hlasy kresleným postavám zapůjčili Emily Blunt, Danny DeVito, Ian McKellen, John Krasinski a Sylvester Stallone. „Pak se stalo něco opravdu kouzelného. Emily a John přišli do studia pro první dialogy a šli mimo scénář. Bavili se, dělali vtipy, improvizovali. A já si uvědomil, že mám skvělé herce a musím je nechat hrát. Nakonec tedy všichni nejdříve namluvili své postavy a podle toho jsme pak dokončovali animaci,“ vzpomíná Scott Christian Sava, spolurežisér a autor scénáře.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist