Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Malá princezna Sofie První přichází ve filmu a v seriálu na Disney Channel!



14.04.2013

Disney představí českým divákům malou princeznu Sofii. Animovaný televizní seriál Sofie První má v České republice premiéru v rámci ranního programového bloku Disney Junior na stanici Disney Channel 11. května 2013 v 7:40.

sofia
Foto: Disney Channel
 

Pohádky o princeznách z dílny Walta Disneyho okouzlují publikum už více než 70 let, ale nyní je to poprvé, kdy se děj seriálu zaměří na princeznu, která je stále ještě malou holčičkou. Příběhy jsou vytvořeny, aby k divákovi šířily pozitivní poselství a ukázaly situace, jaké prožívají děti v předškolním věku.

sofia
Foto: Disney Channel
 

Příběhy seriálu Sofie První se odehrávají v pohádkovém světě malé Sofie, která žije život obyčejné holčičky. Vše se změní, když se její maminka provdá za krále a ona se octne v okouzlujícím, ale někdy matoucím, okázalém královském světě, kde pozná své nové nevlastní sourozence Amber a Jamese.

V seriálu se objeví také Fauna, Flora a Merryweather (víly z klasické Disney pohádky Šípková Růženka) v roli vysoce postavených učitelek školy s názvem Přípravka pro princezny, kterou Sofie a další princezny a princové navštěvují. V jednotlivých dílech seriálu se objeví i známé postavičky, jako je Popelka a další Disneyho princezny. 

sofia
Foto: Disney Channel

 

Sofie je princeznou, která zažívá stejné problémy jako malí diváci, kteří ji sledují. Učí se, jak zapadnout do kolektivu, získat kamarády, osvojit si nové schopnosti a vycházet se svými sourozenci.

A i přesto, že Sofie má spoustu šatů a krásných střevíčků, děj příběhů ukazuje divákům, že opravdovou princeznu ze Sofie dělá to, jaká je uvnitř. Jsou to povahové vlastnosti jako je laskavost, štědrost, loajalita, upřímnost a slušnost, které ji dělají opravdovou princeznou.

sofia
Foto: Disney Channel
 

Seriál i film byl vytvořen Graigem Gerberem (Zvonilka a Velké hry), který se také částečně podílel i na výkonné produkci a pracuje jakoeditor jednotlivých příběhů.

Filmová premiéra celovečerního snímku Sofia První se koná na stanici Disney Channel 20. dubna 2013 v 11:00, zatímco seriál Sofie První bude na Disney Channel k vidění od 11. května 2013 v 7:40.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist