Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Vydejte se s trolly do kouzelného lesa



18.11.2019

Už 19. prosince 2019 zamíří do kin animovaný dobrodružný film, který potěší celou rodinu. Fantasy komedie Trollové a kouzelný les vypráví příběh o království trollů ukrytém kdesi v hlubokých lesích. Máte chuť vyrazit s námi na malou výpravu?

Foto: SF Studios Norge (3x)

Možná si myslíte, že máte trolly přečtené, ale tihle zajímaví týpci nežerou děti ani nedrtí kamení. Užívají si spokojeného života zcela mimo dosah a zájem lidí, pěkně v přítmí a stínech pod vládou krále Gromma. Někteří mají jen jednu hlavu, jiní dvě nebo dokonce tři. Někdo je trochu kouzelný a někdo naopak vůbec. Z někoho může jít i hrůza, když se náhodou špatně vyspí, a někdo začíná věkem kamenět. Ať už jsou takoví či onací, skrývají se před sluncem a rádi se baví.

 

Jednoho dne oblíbený král kvůli zradě a nastražené pasti zkamení. Jeho syna Tryma pak čeká netušené dobrodružství. Musí s pomocí přátel projít zakázaným kouzelným lesem až na hranice světa trollů a lidí, aby získal králův ukradený zkamenělý ocas. Dokáže ho do tří dnů přinést zpátky? Pokud ano, králova kletba pomine, ale jestli ne… Všechny legrácky teď musí stranou! Před Trymem stojí les plný nebezpečí, nástrah i strašidel.

Kanadsko-norský snímek režíroval Kevin Munroe, režisér animovaného filmu Želvy Ninja z roku 2007 či Lovce nestvůr z roku 2010. Hlasy hrdinům propůjčili mj. Richard Dumont a Angela Galuppo. Veselé trollí dobrodružství přinášejí animátoři a designéři, kteří světu představili i Shreka a Madagaskar, máme se tedy jistě nač těšit.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

Tagy:
animované pohádky, filmy pro děti, pohádky 2019, rodinné filmy, Trollové a kouzelný svět,

TOPlist