Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Vydejte se do kina poznat tajemné Království lesních strážců!



20.05.2013

Nová americká animovaná dobrodružná komedie představí divákům představí jedinečný fantastický svět. Tvůrci filmů Doba ledová a Rio v ní odhalují příběh věčného boje dobra se silami zla, kde dobro ochraňuje přírodu a zlo chce naopak přírodu nemilosrdně zničit.

kralovstvi
Foto: CinemArt
 

Když se jednoho dne sedmnáctiletá hrdinka probudí v podivuhodné, tajuplné říši, nezbývá jí než spojit síly s elitní skupinou bojovníků a s partou komických nadpřirozených postaviček, aby jim pomohla zachránit jejich svět … ale i ten náš.

Poté, co přivedl na svět jednu z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších animovaných filmových sérií, kterou je Doba ledová, režisér Chris Wedge a jeho tým v Blue Sky Studios znovu dokázali, že jsou mistry v animované tvorbě - co se týče realistického zobrazení, akčnosti, dobrodružství a detailů.

Trailer k filmu!
 

Chris Wedge našel první inspiraci pro vznik Království lesních strážců v roce 1998 při návštěvě výstavy obrazů z konce 19. století, které rozvíjely tématiku tajemných lesních říší.

William Joyce, který již s režisérem spolupracoval na "Robotech", napsal dětskou knihu The Leaf Men and the Brave Good Bugs. Představil v ní bojovníky Leafmeny (tedy Lístkové) - Lesní strážce připomínající samuraje a válku, která se odehrává v našich vlastních zahradách mezi silami života a smrti.

kralovstvi
Foto: CinemArt
 

Království lesních strážců, ve kterém se pojí všední a fantastické, není jen tak obyčejným lesem: malá semínka vypadají jako balvany; skály dosahují velikosti vysokých hor; květiny jsou obrovské a spletité; a motýl není o moc menší než létající koberec.

V tomto neobyčejném světě se prolínají velkolepé bojové scény s intimním a emocionálním jednáním postav a režisér nezapomíná příběh okořenit humorem i romantikou.

Vizuální triky tohoto filmu dosahují dokonalosti, co se týče efektní podívané, reálnosti, akce a dobrodružství, ale jsou to právě postavy a jejich herci, kteří na sebe strhávají značnou pozornost.

Film Království lesních strážců uvidíme v českých kinech od 30. května 2013!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist