Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Vstupte do pohádkového světa stanice Disney Channel!



04.11.2012

Na stanici Disney Channel si každý divák, který má rád pohádky, dobrodružství a skvělou zábavu určitě najde své oblíbené hrdiny, se kterými se bude vydávat na pirátské výpravy, cestovat v čase a řešit všechny ostatní problémy, které život v pohádkovém i běžném životě přináší.

jack
Jake a piráti ze Země Nezemě
Foto: Disney Channel
 

Pro ty nejmenší Disney Channel připravil pořady jako Jake a piráti ze Země Nezemě, jehož hlavní hrdinové, vůdce Jake a jeho kamarádi Izzy a Kubík zažívají nejedno napínavé dobrodružství při honbě za pokladem v Zemi Nezemi

A aby toho nebylo málo, musí se mít stále na pozoru a snažit se přechytračit dvě nechvalně známé postavy z klasické disneyovky Petr Pan – kapitána Hooka a Smeeho.

Každý malý divák s radostí a napětím může posádku pirátské lodi sledovat při plnění náročných úkolů jakými je například překonání bahnitého močálu, sklouzání z vodopádů nebo houpání se na vinné révě.

ferb
Phineas a Ferb
Foto: Disney Channel
 

Dalším seriálem, který mohou mladší, ale i starší diváci na Disney Channelu vidět je Phineas a Ferb. Hlavní hrdinové, Phineas Flynn a jeho nevlastní brácha Ferb Fletcher, si zde užívají čas snad ze všech nejpohádkovější – období letních prázdnin.

A užívají si jej opravdu naplno, z každého ze 104 dní chtějí dostat to nejlepší, i kdyby to mělo obnášet postavení velkého mořského akvária, vytvoření vlastní videohry či přestavbu mimozemského vesmírného korábu.

Kromě spousty zábavy, skvělého humoru, který často vtáhne do světa těchto bráchů i rodiče, si všichni jistě zamilují i domácího mazlíčka, ptakopyska Perryho, který možná vypadá jako kterékoliv jiné domácí zvířátko, ale ve skutečnosti vede dvojí život – jako Agent P obratně bojuje proti zlému doktoru Dutošvarcovi. 

rak
Farma R.A.K.
Foto: Disney Channel
 

Pro o něco straší diváky, kteří již zažívají každodenní školní povinnosti, první lásky, rozepře i usmíření s kamarády, Disney Channel vysílá hned několik zábavných, vtipných a poučných seriálů, které školákům na jejich cestě dospíváním pomáhají. Jedním z nich je i Farma R.A.K., seriál odehrávající se na střední škole.

Hlavní hrdinové jsou natolik excelentní, že se jim podařilo dostat se na střední školu v rámci programu R.A.K. (Rychlých akčních koumáků) o několik let dříve. Snaží se zapadnout mezi starší spolužáky, využít svůj talent ke splnění svých snů a to vše navzdory problémům, které souvisí s jejich velkým talentem a situací, ve které se ocitli.

nar
Na Parket!
Foto: Disney Channel
 

Podobně inspirativní je i seriál Na Parket!, kde se dvě mladé holky Cece a Rocky snaží splnit svůj životní sen a stát se profesionálními tanečnicemi. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších seriálů vůbec, protože taneční výstupy a neotřelý hudební doprovod chytne snad každého, kdo se rád hýbe a ví jaké to je, jít si za svým snem.

ryby
Rybičky
Foto: Disney Channel
 

Trochu jiné dobrodružství čeká hrdiny animovaného seriálu Rybičky. Sice také navštěvují střední školu, ta jejich se jmenuje Sladká voda, ale ta se nachází uprostřed akvária uvnitř zverimexu.

Hlavní hrdinové bratři Milouš a Oscar a jejich kamarádka Bea to nemají jednoduché a i oni se musí vyrovnat s nástrahami každodenního života a „běžnými“ příhodami dospívajících, jako jsou humří útoky či školní výlet do křečkovy klece.

jess
Jessie
Foto: Disney Channel
 

Ti, kteří mají raději seriály z rodinného prostředí, plné pohody a klidu si mohou na Disney Channel naladit seriál Jessie nebo Hodně štěstí, Charlie. Dříve nebo později se samozřejmě ukáže, že u rodinného krbu není vždy vše tak jednoduché, jak se zdá, a že udržet rodinu pohromadě je někdy pěkně náročné.

Když se Jessie, dívka z malé texaské vesnice, vydává do velkoměsta, a to rovnou do jednoho z největších – do New Yorku, ještě netuší, co ji čeká, když plná nadšení přijímá práci chůvy a stěhuje se do luxusního půdního bytu dobře situovaného páru Morgana a Christiny Rossových a jejich čtyř adoptovaných dětí.  

hodne
Hodně štěstí, Charlie
Foto: Disney Channel
 

Život na ruby se převrátí i v rodině Duncanových v seriálu Hodně štěstí, Charlie, když se otec Bob a matka Amy vracejí zpět do práce a pověří péčí o jejich čtvrté dítě - Charlottu (alias Charlie), své dva pubertální potomky Teddy a PJe a 10letého syna Gaba.

Starší sourozenci se nyní seznamují s dětskými krémy, bryndáky a hlídáním své malé sestřičky, přičemž se snaží stále žít životem typických teenagerů.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist