Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

V létě přijde do kin pokračování komedie Šmoulové! Podívejte se na trailer!



17.05.2013

Americký animovaný film plný modrých trpaslíků vtrhne do českých kin 8. srpna 2013! V pokračování hybridně akční/animované rodinné komedie Šmoulové 2 se opět dočkáme řady komických i napínavých situací!

smoulove
Foto: Falcon
 

V druhém díle vytvoří zlý čaroděj Gargamel skupinu zlomyslných tvorů podobných Šmoulům jménem Naughties, aby získal všemocnou, magickou šmoulí esenci.

Ale když zjistí, že to, co chce, mu může dát jen opravdový modrý Šmoula – a jen tajné kouzlo, které zná Šmoulinka, může proměnit Naughties v opravdové Šmouly — Gargamel unese Šmoulinku a uvězní ji v Paříži.

Předtím než se Gargamel může dozvědět tajemství a ovládnout svět, taťka Šmoula a Šmoulové se vrátí do našeho světa, aby zachránili svou milovanou Šmoulinku. Tady se spojí s Patrikem a Grace Winslowými a v novém dobrodružství se k nim připojí i Patrikův nevlastní otec Vic.

Kasovní trhák Šmoulové, který navazuje na populární belgický animovaný seriál z osmdesátých let, měl premiéru v srpnu 2011. Přesně dva roky poté se tedy dočkáme dvojky, která snad bude ještě lepší!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist