Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Třetí řada seriálu Na Parket! odstartuje v sobotu na Disney Channel!



16.02.2013

Hvězdy Bella Thorne a Zendaya jsou zpět a představí se ve třetí řadě taneční komedie Na Parket!, která je i nadále jedním z nejúspěšnějších pořadů v historii stanice Disney Channel.  

parket
Foto: Disney Channel
 

Třetí série je opět plná jedinečných hostů a do pořadu se vrátí i porotkyně z americké reality show Amerika hledá Top modelku Tyra Banks. Tyra se představí v roli staromódní knihovnice - paní Burke, kterou čeká speciální proměna, za kterou by se nemusely stydět ani supermodelky.

Hned na začátku třetí série mají Rocky a Cece co dělat, aby si svoji kariéru tanečnic udržely, protože pódium Na Parket! Chicago vyhoří. Rocky a Cece jsou vyděšeny a Cece se na chvíli obává, že tuto katastrofu způsobila ona. Ukáže se ale, že skutečným viníkem je někdo jiný

parket
Foto: Disney Channel
 

I ve třetí sérii jsou odlišné osobnosti Cece a Rocky nejlepšími kamarádkami a jedna pro druhou by udělala téměř cokoli. Cece je impulsivní a láká ji dobrodružství, zatímco Rocky se soustředí, aby se jejich úsilí neminulo účinkem a držely se svého plánu. To dělá jejich přátelství ještě silnější, protože se vzájemně doplňují stejně jako tanečníci klasického pas de deux.

Když právě netančí, stará se Cece o svého vynalézavého mladšího bráchu Flynna v době, kdy jejich mamá pracuje jako policistka. Rocky mezitím studuje, nebo se věnuje charitativní činnosti a vydělává peníze pro domov důchodců.

Dlouho očekávaná třetí řada seriálu Na Parket! má na Disney Channelu premiéru již v sobotu 16. února v 8:35.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist