Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Tom a Jerry zas přišli bavit nás!



16.10.2012

Jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších kreslených dvojic se vrací na televizní obrazovky! Studio Cartoon Network už co nevidět představí nové díly seriálu The Tom and Jerry Show, tedy pro našince Tom a Jerry, který nám opět připomene tradiční soupeření mezi odvěkými nepřáteli – tedy mezi kočkou a myší.

tom
Foto: Promo
 

Americký animovaný seriál Tom a Jerry, který máme u nás spojený s úvodním popěvkem zpívaným Hanou Zagorovou, měl původně přes 160 dílů natočených v letech 1940 až 1967. Základem všech příběhů bylo, že kocour Tom neustále pronásleduje myšáka Jerryho, který mu na oplátku dělá různé naschvály.

Nový Tom a Jerry se bude skládat ze dvou jedenáctiminutových filmů, v nichž si hlavní hrdinové zachovají vzhled a základní znaky původního seriálu, ale zároveň využijí všechny výhod 3D animace a vysílání v HD.

Vzhledem k tomu, že Tom a Jerry jsou jedny z nejznámějších postav na planetě Zemi, studio nechce, aby „zvířata hnila v archivu“, a hodlá je představit nové generaci fanoušků. Podobně jako nová verze The Looney Tunes Show, bude Tom a Jerry převedeni do současného prostředí, ale mělo by jít o stejně zábavné příběhy, které před třiceti lety milovali otcové a matky dnešních dětí, pro které jsou nové díly určeny!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Tom a Jerry(215 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist