Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Těšte se na zimní radovánky s Patem a Matem



19.11.2018

V březnu 2016 zavítal do kin snímek Pat a Mat ve filmu, o dva roky později následoval film Pat a Mat znovu v akci. Nyní, konkrétně 22. listopadu 2018, se můžeme těšit na třetí sadu zábavných příhod oblíbených večerníčkových popletů, tentokrát s podtitulem Zimní radovánky.

Foto: Bioscop (2x)

Blíží se zima a na zahradu našich známých kutilů se snese sněhová nadílka. Skvělá příležitost pro výrobu nového stroje na sníh!Podovádění v bílé záplavě navíc přijde vhod horká sauna, proč si tedy rovnou nějakou nepostavit?

Poradí si Pat a Mat nejen s těmito výtečnými příležitostmi, ale také s vánoční výzdobou a vhodnými dárky pod stromeček? A co teprve s výrobou betlému a pořádnou oslavou Silvestra? Inu, jsou to samé velké výzvy, ale pro naše dva kutily není žádná překážka nepřekonatelná.

Nový animovaný film režiséra Marka Beneše a scenáristy Štěpána Gajdoše Pat a Mat: Zimní radovánky je dlouhý 60 minut a samozřejmě mládeži přístupný. Vezměte tedy celou rodinu a zajděte si užít trochu té kouzelné zimní atmosféry s hrdiny svého dětství.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist