Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Televize Minimax přináší programové tipy na měsíc únor!



03.02.2013
Televize zaměřená na dětské publikum nabízí své tipy na měsíc únor! Nejmenší diváci se tak mohou těšit nejen na své oblíbené seriály, ale také na nové projekty!

trans
Transformers Rescue Bots
Foto: Minimax
 

Mladší příznivci Transformerů budou mít radost, protože nejnovější díly seriálu jsou vysloveně pro ně. Jednotlivé epizody nás učí pravidlům bezpečnosti a upozorňují nás na nebezpečí, která by nám mohla hrozit, veselým způsobem, takže je postaráno i o zábavu. Hrdinové seriálu plní velice důležitou misi, mají za úkol zachránit lidstvo, ale zároveň se toho o lidech mnoho naučí.

Jsou umístěni na tajném, technologicky velice vyspělém ostrově a jejich spojenkyní je rodina, ke které patří jeden policejní ředitel, jeden hasič, jeden pilot a jeden inženýr. S pomocí Codyho, nejmladšího člena rodiny, naši hrdinové ochrání pořádek a mír – a poznají, co to znamená být opravdovým hrdinou.

bill
Billy a Buddy
Foto: Minimax
 

Kterými dvěma slovy se dá nejlépe charakterizovat Billy se svým pejskem? Žerty a rošťárny. A jak bychom mohli popsat jejich kamarádství? Vřelé, pevné, nerozborné. Naši dva hlavní hrdinové jsou přeplnění energií a nadšením a nikdy nikdo předem neví, jaká nová dobrodružství je čekají. Zajímají tě? Tak sleduj naše vysílání a všechno se dozvíš!

bill
Billy a Buddy
Foto: Minimax
 

Zajímavý je také seriál Tom a jeho Three Fu. Tom je šikula a zavede vás do kouzelného světa. Vypadá jako obyčejný osmiletý kluk, ale díky tomu, že má magický pás a umí dělat kouzelná gesta, stává se z něho superhrdina, který je vzrůstem sice maličký, ale má obrovitou sílu.

S pomocí svých super schopností dokáže odletět do kouzelného světa obývaného skřítky, brouky a trochu zlobivými houbami. Tady se setkává s několika věrnými kamarády, kteří všechna jeho dobrodružství prožívají s ním.


peppa
Prasátko Peppa
Foto: Minimax

Peppa je roztomilé, nenechavé prasátko, které bydlí s mladším bratříčkem Georgem, maminkou a tatínkem. Peppa si hrozně ráda hraje, ráda se obléká a ráda leze do bláta a do louží. A tak všechna jeho dobrodružství končí celkem vesele – šťastným a hlasitým smíchem.

kamaradi
Kamarádi s majáčky
Foto: Minimax

Obyvatelé městečka si žijí jako velká rodina, vesele, šťastně a ve vzájemné shodě. To platí i pro naše tři kamarády s majáčky, kteří jsou novými posilami policie, záchranné služby a hasičů a dávají pozor, aby nikoho nic zlého nepotkalo. Jsou pořád v jednom kole, neustálé hemžení ve městě jim nedovoluje, aby se nudili, ale jim to nevadí, naopak!
 
Všichni tři mají svou práci ohromně rádi, protože se jim vždycky postaví do cesty problém, který žádá řešení, a vždycky se najde někdo, kdo potřebuje pomocnou ruku, případně tlapu. Vítejte ve městě, kde budete vždy včas vytaženi ze všech šlamastyk!

poud
Poud Puppies: Šťěňátka do každé rodiny
Foto: Minimax

Každé domácí zvířátko potřebuje hodného páníčka nebo paničku a každý člověk potřebuje domácího mazlíčka. Několik neohrožených psů se rozhodlo, že každému štěněti opatří rodinu, u které mu bude dobře. Protože štěňátko, které už mělo svého člověka, si život bez něho nedovede vůbec představit. To vše v seriálu Poud Puppies: Šťěňátka do každé rodiny!
 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist