Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Televize Minimax přináší programové tipy na měsíc duben!



08.04.2013

Televize zaměřená na dětské publikum nabízí své tipy na měsíc duben! Nejmenší diváci se tak mohou těšit nejen na své oblíbené seriály, ale také na tři nové projekty!

 

rodu
Poznáváme přírodu
Foto: Minimax
 

V seriálu Poznáváme přírodu, který bude k vidění od 6. dubna každý víkend v 10:30, se diváci připojí k dobrodružným výpravám Chrise a Martina Krattových a budou sledovat, s jakými divokými zvířaty se setkávají, nebo jaké může existovat spojení mezi vědou a zábavou!

Na cestách poznáme místa, kde zvířata žijí, ať už je to kdekoli na světě! Každá z příhod nám přiblíží život zvířat a takové okamžiky, které ani v přírodě neuvidíme každý den

leni
Lenin ranč
Foto: Minimax
 

V seriálu Lenin ranč, který bude televize Minimax od 25. dubna vysílat každý den v 19:00, budeme sledovat příběhy čtyř přátel, kteří nejen milují koně, ale také je podle potřeby ošetřují a za tím účelem zakládají ranč.

Otázka zní, zdali dobrý úmysl postačí, aby všechno klapalo, nebo zdali se budou muset zakladatelé ranče potýkat s překážkami? Dívejte se na seriál a uvidíte!

fixi
Pomocníčci
Foto: Minimax
 

Každý osmiletý kluk má tajného kamaráda. Jinak na tom není ani Tom Thomas, u něhož v pokoji bydlí celá rodina dobrých kamarádů! Jak se k němu vejdou? Moc místa nezabírají, protože Tomovi kamarádi jsou miniaturní šroubky.

Ale když je Tom požádá, pomohou mu vyřešit každý problém. Jenom on je může vidět v jejich prav podobě, protože jakmile se k pokoji, který Tom se svými přáteli obývá, přiblíží někdo cizí – rodinka se zase promění ve šroubky a zmizí před nepovolanými zraky.

V čem Tomovi pomáhají a jak vlastně může vzniknout přátelství mezi klukem a někým, kdo vypadá jako malinký šroubekt? To se dozvíte, když budete sledovat seriál Pomocníčci, který je k vidění každý den od 17. března!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist