Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Televize Minimax přináší programové tipy na letošní Vánoce!



16.12.2012

Televize zaměřená na dětské publikum přichází o Vánocích se zajímavým programem! Nejmenší diváci se tak mohou těšit nejen na své oblíbené seriály, ale také na nové projekty s vánoční tématikou!

pony
Můj Malý Pony
Foto: Minimax
 

Seriál Můj malý Pony: Přátelství je magické televize Minimax vysílá již od 1. prosince. V nové sezóně se opět můžeme setkat s malými milými a veselými poníky. Každý příběh bude plný zmatků a fantastických výletů. Poznáme také, že bratrské vztahy dokážou být pěkně zašmodrchané, i když konec vše napraví.

Čeká nás všechno možné: dostihy, draci, dějiny, novorozená hříbátka, čtení, strach a drby, záhady a svatby. Teď můžete se svými oblíbenci prožít všechna jejich neuvěřitelná dobrodružství!

sam
Požárník Sam
Foto: Minimax
 

Hlavní hrdina seriálu Požárník Sam celý den nedělá nic jiného, než že zachraňuje své přátele a kolegy z různých nebezpečných situací. Žije v pěkné waleské dědině, kde v Samovi každý vidí důležitý pilíř obecního života hrdinného záchranáře. Vždyť je to také pravda!

Ať už někdo zůstane viset na vysokém skalním převisu, nebo se nemůže dostat ven z podzemní jeskyně, děti i obyvatelé obce Ponty pandy vědí, že díkyodvážnému, chladnokrevnému a nápaditému Požárníku Samovi je pomoc vždycky rychle po ruce. Seriál je vysílán od 14. prosince.

kama
Kamarádi s majáčky
Foto: Minimax
 

Film Kamarádi s majáčky – Tatínkův vánoční mix uvidíme přímo na Štědrý den! Kamarádi s majáčky neodpočívají ani o Vánocích. Martin a Mia netráví čas ve svém tradičním oblečení, ale převléknou se za Mikulášovy pomocníky. Zbývající kamarádi založí kapelu, aby mohli svátky přivítat hudbou, až přijde čas – až se rozsvítí vánoční světelná výzdoba. Ted vyrábí saně, aby měl Mikuláše v čem vozit.

Jenom Jumpi a Kimmy se příprav nezúčastní, protože oba nezávisle na sobě napadne, že se převléknou za Dědu Mráze, což ve městě způsobí pěkný zmatek. Na konci této komedie plné omylů a dobrodružství se všichni obyvatelé městečka, velcí i malí, sejdou k velké podívané, což samozřejmě ani opravdický Mikuláš nemůže přejít bez povšimnutí…

barbi
Barbie v Louskáčkovi
Foto: Minimax
 

Barbie, která hraje roli Clary, dostane od milované tety louskáček na ořechy – tedy krásnou dřevěnou loutku, Louskáčka. Téže noci, zatímco Clara spí, Louskáček oživne a v podobě prince hodlá děvčátko ochránit před zlým Myším králem, který vnikl do dívčina pokoje.

Clara se probudí a sama Louskáčkovi pomáhá, jenže Myší král zná temné kouzlo, kterým dívku zmenší. Clara a Louskáček se vydají vstříc dalším dobrodružstvím, aby našli princeznu Bonbon – ona je totiž jediná, kdo dokáže zlé kouzlo Myšího krále zlomit. Film Barbie v Louskáčkovi uvidíme na televizi Minimax 23. prosince!

eli
Elfí příběh
Foto: Minimax
 

Čeho asi může mít plnou hlavu v předvánočním období devítiletý chlapec? Odkud může Mikuláš vědět, zdali někdo po celý rok zlobil, nebo byl hodný a poslušný? A existuje vůbec Mikuláš? Starý a vousatý miláček dětí pověří skřítka důležitým úkolem – musí vrátit Taylorovi jeho ztracenou víru ve Vánoce.

Bohužel se celý plán nějak zvrtne a sám vyslaný elf začne o kouzlu Vánoc pochybovat. Nakonec ale díky lásce a odpuštění oba hlavní hrdinové příběhu přijdou na důležitou životní pravdu, na to, že pravou víru se nikdo nemůže jen tak naučit. Film Elfí příběh uvidíme na první svátek vánoční 25. prosince!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist