Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Televize Megamax přináší programové tipy na měsíc květen!



29.04.2013

Televize zaměřená na kluky od sedmi do čtrnácti let nabízí své tipy na měsíc květen! Kluci ze základních škol se tak mohou těšit na nový seriál Gormiti, který Megamax začne vysílat od 7. května 2013, a to každý den!

gormiti
Foto: Promo
 

Kdysi žili na ostrově Gorm obyvatelé milující mír a přírodu – stál nad nimi Moudrý stařec, který na ně dával pozor a dohlížel na rovnováhu přírody a magie. Avšak jednoho dne vybuchl Vulkán, sopečná hora, která do té doby v klidu odpočívala, což na celém ostrově způsobilo boží dopuštění a zkázu: na kdysi svěžím zeleném ostrově Gorm nezůstalo živáčka.

Zanedlouho však ze sopečného popela vznikl nový život – zrodil se zlý Magmion, pán sopečného lidu Vulkánu, který s pomocí své temné moci ovládl nově narozené, bezbranné duše.

Ale sopečný lid, protože žil ve vzájemných svárech, vádách a neustálých rozbrojích, nemluvě už ani o neustávajícím strachu, začal ztrácet síly, scházet a ubývat, tudíž se Magmion rozhodl, že se na čas všichni stáhnou – za účelem nabrání nových sil – do hloubi hory Vulkánu.

gormiti
Foto: Promo
 

Na tuto chvíli čekal Moudrý stařec, který potom mohl na ostrově Gorm stvořit nový život: jeho novým lidem byly národy Moří, Země Nebe a Lesů a do čela každého národa ustavil vůdce s mimořádnými, neobvyklými schopnostmi a ohromnou silou.

Magmion věděl že nastal jeho čas, kdy znovu může opustit úkryt v nitru hory, a umínil si že svou temnou zlou mocí nyní ovládne všechny duše Gormitů! Moudrý stařec sice varoval vůdce čtyř nových národů, aby se dobře připravili k boji, ale Magmion, který nabral novou sílu v nitru Vulkánu, všechny obyvatele ostrova předem strašlivě proklel.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist