Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Televize Megamax přináší programové tipy na měsíc březen!



06.03.2013

Televize zaměřená na kluky od sedmi do čtrnácti let nabízí své tipy na měsíc březen! Kluci ze základních škol se tak mohou těšit nejen na své oblíbené seriály, ale také na nové projekty!

predatori
Predátoři pod lupou
Foto: Megamax
 

Prvním z nich je seriál Predátoři pod lupou, v němž spolu s moderátorem Stevem do říše vysoce kvalitních high-tech zařízení! Na modelu 3D uvidíš tři opravdu nebezpečná zvířata zrozená k lovu, a to se všemi podrobnostmi, aby ses toho o nejstrašlivějších dravcích naší planety dozvěděl co nejvíce!

Dalším zajímavým seriálem je Invaze planktonu, což je první seriál, který zpracovává téma klimatických změn, i když na ně hledí z té humornější stránky. Jsou jich miliardy a potřebují čím dál tím více místa, přesněji řečeno čím dál tím více vody. Plankton – to je drobná vodní žoužel s gigantickým napoleonským komplexem, která plánuje, že na sebe strhne vládu nad celým světem.

A tak jsou vysláni na pobřeží tři reprezentanti planktonu, tři podivíni, kteří mají všemi dostupnými prostředky získat nadvládu nad Zemí. Jejich posláním je celou planetu zahřát, aby roztál led na pólech a nastala potopa světa, v níž všechno zahyne a oni budou jedinými pány světa. Docela velká výzva pro mrňavý plankton, ne?

invaze
Invaze planktonu
Foto: Megamax
 

Podle seriálu Legenda o drakovi je Čína zemí prastarých mystérií a moderních divů. Svět, kde si staré nepřetržitě podává ruku s novým, tma se světlem a kde univerzální rovnováha, kterou vytváří Yin a Yang, všechno udržuje v harmonickém pořádku.

Strážci chrámu a předchozí Zlatý drak se odebrali na onen svět, je tedy třeba zvolit nového Zlatého draka. Dědici síly mají být dvojčata narozená v roce Draka. Vyvoleným může být jen jedno z dvojčat. Ang nevěří, že by nový Zlatý drak mohl být z něho, vždyť jeho bratr Ling je nejsilnějším bojovníkem v dračím dojo.

Ling si je jist, že příštím Zlatým drakem bude on. Avšak když mistr Chin svolá dračí sílu, aby si zvolila nového Zlatého draka, síla volí Anga. Ponížený a rozzlobený Ling vyběhne jako divý z chrámu a čeká ho pokušení v podobě temné a zlé síly Zlatého draka. Od té chvíle je Ang nucen bojovat proti vlastnímu sourozenci.

legenda
Legenda o drakovi
Foto: Megamax
 

Akční dobrodružný seriál Huntik vypráví o skupině Hledačů, která cestuje po světě a hledá amulety ze starých dob, kterými se dají přivolat Titáni. Dávno a dávno před našimi časy bojovalo lidstvo proti strašlivě zlé mocnosti. Moc temna dokáží zlomit jen Hledači, lidé si zavolali na pomoc legendární Titány, aby plnili jejich rozkazy.

Tak válčili první Hledači s temnými silami podsvětí i sami se sebou. Uplynula celá staletí, než konečně Titáni zmizeli. Některé pohřbily vyčerpávající bitvy, zatímco na ostatní se během času zapomnělo. Tito kouzelní a silní tvorové čekají v skrytu v nejvzdálenějších koutech světa na to, že je nová a odvážná skupina Hledačů probudí.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist