Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Tajný život mazlíčků 2 už brzy v kinech!



17.06.2019

Animovaná komedie pro celou rodinu Tajný život mazlíčků 2 se kvapem blíží. Do našich kin zavítá už 20. června 2019 a přinese s sebou spoustu legrace s oblíbenými zvířecími hrdiny.

Foto: Universal Pictures (2x)

Zábavný příběh navazuje na úspěšný film z roku 2016. Sotva se teriér Max vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky, jsou na obzoru další změny. Do rodiny přibývá nový člen – bezbranné a neschopné miminko, které musí teriér na každém kroku hlídat. Z ustavičných starostí si způsobí nervový tik. Veterinář mu v dobré víře naordinuje pobyt na venkově, ale to je chyba! Příroda totiž znamená pro každé městské zvíře učiněné peklo, tvořené nejen nepřátelskými venkovany (z nichž nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi přátelé z prvního dílu nezažívají právě nejlepší časy…

Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí ovšem spadne do bytu plného vzteklých koček, takže se pro ni musí vydat v přestrojení. Bílý králík Snížek má zase problémy se svou paničkou. Zhlédla se totiž v superhrdinech, a tak králíka obléká do směšných kostýmů. To by zase tolik nevadilo, jenomže pak za Snížkem přijde kvůli jeho superhrdinské pověsti fenka Daisy a požádá ho o pomoc, na niž králík nemůže v žádném případě stačit! Jestli chtějí obstát, musejí se Max, Brigitte i Snížek postavit svým strachům. Přitom zažijí kopec srandy v příběhu, po němž se už na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima.

 

Tajný život mazlíčků 1 i 2 režíroval Chris Renaud, který stojí také za filmy Já, padouch (2010), Já, padouch 2 (2013) a Lorax (2012). V originálním znění zazní hlasy Pattona Oswalta (Max), Erica Stonestreeta (Duke), Kevina Harta (Snížek), Jenny Slate (Brigitte), Harrisona Forda (Rooster) a dalších.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist