Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Studio Disney uvede nový animovaný film o malé princezně Sofia První!



25.09.2012

Studio Disney se novým snímkem Sofia První (Sofia the First: Once Upon a Princess) přihlásilo k dlouhé tradici pohádkových děl o nezbedných princeznách. Film by měl v premiéře odvysílat 18. listopadu 2012 kanál Disney Channel a 22. listopadu 2012 Disney Channel Junior. Animovaný film poslouží jako pilotní díl plánovaného seriálu, který bude uveden na začátku roku 2013.

sofia
Foto: Disney Channel
 

Film Sofia První, který nás zavede do pohádkového světa zvaného Enchancia, bude vyprávět příběh obyčejné dívky jménem Sofia, jejíž život se promění v okamžiku, když si její matka vezme tamního pana krále.

Ze Sofie se rázem stává princezna Sofia I., což mimo jiné znamená, že se bude muset naučit orientovat se v neobyčejném životě královské rodiny. Paličatá dívka se však nechce vzdát svých vlastních nadějí a snů, a to přináší určité komplikace nejen jí samotné, ale i celému království.

Jednou z postav ve filmu má být dokonce i slavná Popelka, které byl věnován stejnojmenný film studia Disney z roku 1950. Tato pohádková postava by se měla stylizovat do role moudré rádkyně a vysvětlit Sofii úskalí života královské rodiny. No, necháme se překvapit …

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist