Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Steve Buscemi namluví jednu z hlavních postav v novém animáku Khumba!



04.05.2013

Jihoafrické trikové studio Triggerfish oznámilo, že známý americký herec Steve Buscemi poskytne svůj hlas do připravovaného animovaného filmu s názvem Khumba.

khumba
Foto: Promo
 

Jihoafrickému snímku už propůjčily hlas takové hvězdy jako Liam Neeson, Laurence Fishburne, Anika Noni Rose, Anna Sophia Robb, Jake T. Austin, Loretta Devine nebo Richard E. Grant.

O co ve snímku jde? Z poloviny pruhovaná zebra je obviněna, že zavinila období sucha, a tak opustí své stádo a vydá se nalézt své ztracené pruhy. Na cestě potká přehnaně starostlivého pakoně a okázalého pštrosa a společně se pokusí najít legendární magické napajedlo, porazit tyranského leoparda a zachránit tak své stádo!

Zambezia - trailer!


Steve Buscemi, který má bohaté zkušenosti s dabingem animovaných filmů (Příšerky s.r.o., U nás na farmě, Hotel Transylvánie nebo Univerzita pro příšerky), se ve filmu zhostí postavy zvířecího tuláka jménem Skalk.

Režie filmu Khumba, který bude mít premiéru v červnu tohoto roku na festivalu v Annecy, se ujme Anthony Silverston, jehož snímek Zambezia z roku 2012 byl před pár dny uveden do českých kin.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist