Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Šmoulové 2: Modří skřítkové se vracejí s plnou parádou!



08.08.2013

Po dvou letech se do českých kin vracejí ve 3D formátu komiksoví hrdinové z Belgie! Americký snímek Šmoulové 2, který natočil režisér Raja Gosnell, je volným pokračováním dva roky staré komedie, která se stala kasovním trhákem. 

smoulove
Foto: Falcon
 

Zlý čaroděj Gargamel vytvoří pár nezbedných stvoření podobných Šmoulům - tzv. Neplechy a doufá, že s jejich pomocí získá všemocnou kouzelnou šmoulí esenci. Jenže brzy zjistí, že jen skutečný Šmoula mu může dát, co potřebuje, a že jen Šmoulinka zná tajné kouzlo, kterým se Neplechové promění ve skutečné Šmouly.

A tak se Gargamel rozhodne unést Šmoulinku do Paříže, kde si získal obdiv široké veřejnosti jako nejmocnější čaroděj světa. Nejvyšší čas, aby se do našeho světa vrátili Taťka Šmoula, Nešika, Mrzout a Fešák, aby se sešli se svými člověčími přáteli Patrikem a Grace Winslowými, a hlavně aby zachránili Šmoulinku!

Ona si vždy ve světě Šmoulů uvědomovala svou odlišnost - najde v Neplechách Vexy a Hakusovi nové přátele? Nebo zjistí, kam doopravdy patří a že modrá je přeci jen ta nejlepší barva na světě?

Americký režisér Raja Gosnell (55) má za sebou už osm celovečerních snímků (Čivava z Beverly Hills, Tvoje, moje a naše, Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery, Scooby-Doo, Agent v sukni, Nepolíbená, Sám doma 3), ale do dějin animovaného filmu se zapsal až před dvěma lety, kdy uvedl do kin film Šmoulové.

Po dvou letech se k příhodám modrých skřítků vrátil a natočil pokračování, které se kvalitou v ničem nezadá s prvním dílem a je primárně určen nejmenším divákům. Máme se tedy nač těšit! V hlavních rolích v českém znění poznáme známé herce, jako jsou Tereza Voříšková, Václav Noid Bárta, Andrea Elsnerová, Václav Knop, Oldřich Vlach nebo Jaromír Meduna.

Americká animovaná komedie Šmoulové 2/The Smurfs 2 má v českých kinech premiéru 8. srpna 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist