Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Seriálový Malý princ se vydává na pouť vesmírem!



20.10.2012

Slavný pohádkový hrdina se chystá na další dobrodružství při objevování vesmíru a potřebuje pomoc dětí. Během své cesty navštíví celou řadu nových planet a jedna z nich může být právě ta vaše.

princ
Foto: Minimax
 

Francouzský animovaný 3D seriál Malý princ je velice zdařilou adaptací této nestárnoucí knížky spisovatele Antoine de Saint-Exupériho. V pravidelném seriálu se dozvíte o tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.

Malý princ a jeho věrná kamarádka Liška v animovaném seriálu plném dobrodružství pronásledují vesmírem zlého Hada, který se snaží ničit jednu planetu po druhé. Podaří se jim společně ohrožené světy zachránit?

Televize Minimax připravila pro děti mezinárodní výtvarnou soutěž. Děti mají za úkol vymyslet, nakreslit a pojmenovat svou vlastní planetu. Nejzdařilejší výkres formátu A4, který bude doručen na adresu televize, se objeví v nově natáčených dílech seriálu Malý princ. Soutěž je určena dětem do 12 let.

Putovat po planetách společně s Malým princem můžete i Vy a to od 7. listopadu 2012 na stanici Minimax každý všední den v 10.05, 13.30, 17.00 a 19.30 hodin a o víkendu v 13.30, 17.05 a 19.30 hodin!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist