Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Sammyho dobrodružství 2: Návrat populárních želváků!



28.12.2012

Po dvou letech přichází do českých kin pokračování belgického animovaného filmu! Snímek Sammyho dobrodružství 2 volně navazuje na film Sammyho dobrodružství 3D z roku 2010.

sammy
Foto: Hollwood Classic Entertainment
 

Sammy a Ray, dva nerozluční želví přátelé, si užívají života u korálového útesu. Jednoho dne je však uloví pytlácká loď a oni se ocitnou v zajetí ohromného akvária v Dubaji.

Želvy se ovšem jen tak nevzdávají a za pomoci svých mláďátek Rickyho a Elly jsou rozhodnuti dokázat nemožné a dostat se zpět na svobodu.

Režisér Ben Stassen je ambiciózní belgický tvůrce, který má za sebou už několik krátkometrážních i dlouhometrážních animovaných filmů. Nejprve točil v koprodukci s USA čtyřicetiminutové snímky určené pro kina IMAX, aby pak v roce 2008 debutoval celovečerním filmem Cesta na Měsíc 3D.

V roce 2010 natočil komedii Sammyho dobrodružství 3D, na kterou nyní navazuje druhým dílem. Pokračování nijak nevybočuje z řady předchozích děl režiséra a na první pohled je zřejmé, že snímek je určen především dětskému publiku.

V hlavních rolích v původním znění bychom slyšeli hollywoodské hvězdy jako jsou Isabelle Fuhrman, Melanie Griffith nebo Billy Unger, ale film jde do kin v českém dabingu, a tak role želváků si střihli Petr Oliva, Vladimír Brabec, Ota Jirák, Ondřej Brzobohatý nebo Libor Bouček.

Belgický animovaný film Sammyho dobrodružství 2/Sammy's avonturen 2 je v českých kinech k vidění od 27. prosince 2012.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist