Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

První fotografie z nové pohádky Zakleté pírko



07.06.2019

Letos v květnu začal režisér Zdeněk Troška natáčet novou pohádku. První fotografie ze Zakletého pírka si můžete prohlédnout už teď. Scénář napsal spolu se Zdeňkem Troškou Marek Kališ, stejně jako v případě pohádek Nejkrásnější hádanka, Čertova nevěsta nebo Čertoviny.

 

V hlavních rolích chudé Aninky a zakletého prince Vítka se objeví Anastasia Chocholatá a Petr Urban. Podívejte se, jak jim to sluší v kostýmech! Vedle nich vystupují v pohádce také rozmazlené Aninčiny sestry, které hrají Šárka Vaculíková a Lucie Polišenská. V dalších rolích uvidíme Saru Sandevu (čarodějnice), Lukáše Pavláska (vodník), Martina Stránského, Danu Syslovou, Andreu Hoffmannovou, Václava Svobodu a další.

O čem příběh vypráví?

Aninka žije na statku s nafoukanými sestřičkami, jimž musí posluhovat. Jednoho dne však najde pírko, s jehož pomocí přivolá prince Vítka – zakletého do ptačí podoby. Když závistivé sestry zjistí, že se Aninka schází s pohledným mladíkem, pírko jí seberou a zničí. Vítek pak zmizí a jedinou možností, jak zlomit jeho prokletí, je vydat se ho hledat někam do světa. A tak Aninka vyráží na cestu za záchranou své lásky. Průvodcem se jí stává vodník, kterého během putování zachrání před zlým sedlákem. Společně pak prožijí řadu dobrodružství a legrace. Vodnická kouzla pomáhají Anince proti loupežníkům a uzdravují nemocné, ale k záchraně Vítka bude zapotřebí něco víc…

 

Podívejte se také na společnou fotku celého štábu, jíž odstartovalo natáčení probíhající postupně ve skanzenu v Přerově nad Labem, ve Veltrusích, Manětíně a na Helfenburku u Bavorov. Premiéra pohádky je naplánovaná na 2. ledna 2020.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist