Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Princezna Mia se vrací!



04.02.2019

Také jste si oblíbili romantický a humorný příběh sympatické středoškolačky Mii, z níž se prakticky ze dne na den stala genovijská princezna? Možná vás potěší, že po dvou úspěšných filmech a poměrně dlouhé odmlce se konečně dočkáte třetího pokračování!

Foto: WALT DISNEY Pictures

Anne Hathaway, půvabná herečka známá mj. z filmů Zakletá Ella (2004), Alenka v říši divů (2010), Na sv. Valentýna (2010) nebo z muzikálu Bídníci (2012), znovu usedne na genovijský trůn.

První dva filmy, které vycházely ze stejnojmenné knižní předlohy Meg Cabotové, natočil zesnulý režisér Garry Marshall, mající na kontě např. filmy Pretty Woman, Nevěsta na útěkuPřes palubu či zmíněný snímek Na sv. Valentýna.

Prozatím víme jen to, že pokračování má hotový scénář od Shondy Rhimes a Giny Wendkos a že Anne Hathaway by se ráda vrátila do své role. Spolu s ní by se měla ve filmu objevit také Julie Andrews, jež hrála královnu Clarisse Renaldiovou a dívčinu babičku.

 

Dosud nejsou známé podrobnosti o ději ani o účasti herce Chrise Pinea, který hrál ve druhém filmu okouzlujícího Nicholase a princezninu lásku. Stanoveno není ani datum premiéry, objevují se však názory, že bychom se třetího Deníku princezny mohli dočkat v roce 2021. Těšíte se na další pohádkový výlet do Genovie?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist