Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Přijďte si pro baletní notýsek do Národního divadla!



06.12.2012

O hrdinech Cervantesova románu, donu Quijotovi i jeho věrném Sancho Panzovi, jste již určitě slyšeli. Stejně jako o tom, že někdo svádí „boj s větrnými mlýny" a někdo jiný je tak trochu „rytíř smutné postavy".

balet
Alina Nanu jako Kitri
Foto: Martin Divíšek
 

Pokud se chcete dozvědět víc, zkuste to s Baletem Národního divadla. Pro malé diváky zde vznikla edice baletních notýsků, hravých průvodců inscenacemi vhodnými pro děti. Poslední novinkou je baletní notes právě k inscenaci Dona Quijota, kterou Národní divadlo doporučuje ke zhlédnutí dětem od osmi let.

Baletní notýsek je plný nejrůznějších obrázků, úkolů a hádanek, které pomohou lépe porozumět představení Don Quijote, dozvědět se mnoho zajímavých informací nejen o Cervantesových hrdinech, ale i jejich baletním zpracování.

Notýsek, který je ke koupi před představením baletu Don Quijote ve Státní opeře, stojí 30 Kč. Nejbližší představení Dona Quijota se koná v pondělí 11. a v úterý 12. prosince 2012.

A pokud chcete se dostat na baletní představení zdarma, zúčastněte se naší soutěže o dva lístky na Dona Quijota dne 11. prosince 2012!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist