Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Premiéra animované komedie Minions se odsouvá na rok 2015!



23.09.2013

Máme smutnou zprávu pro fanoušky žlutých tvorečků zvaných mimoňové, kteří jsou známi z filmů Já, padouch! Spin-off této animované komedie s názvem Minions (čili Mimoňové) bude mít premiéru až 10. července 2015, tedy o půl roku později, než bylo původně slíbeno!

minions
Foto: Promo
 

Studio Universal Pictures, které v roce 2010 uvedlo do kin animovaný film Já, padouch, v němž se poprvé objevili tito malí žlutí přisluhovači arcizloducha Grua, původně předpokládalo, že premiéra snímku Minions bude už 19. prosince 2014, tedy rok a půl pro poté, co byl uveden do kin Já, padouch 2

Ve filmu Minions, který bude režírovat Kyle Balda a Pierre Coffin, si měli hlavní role "zahrát" právě populární žluťáci, kteří zatím v obou dílech "padoucha" hráli jen druhé housle!



Je sice škoda, že "mimoně" neuvidíme už o příštích Vánocích, ale až o přespříštích prázdninách, ale nemusíme se bát, že by tvůrci celý projekt úplně zrušili. Byli by sami proti sobě - vždyť film Já, padouch 2 vydělal americkému studiu víc než 840 miliónu dolarů po celém světě!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist