Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Postavičky ze seriálu Powerpuff Girls se vrací v nové dobrodružné komedii!



02.02.2013

V roce 2013 se na televizní obrazovky vrátí populární animovaný seriál Powerpuff Girls! Společnost Cartoon Network plánuje natočit speciální, resp. zbrusu nový díl, která má vdechnout nový život oblíbeným postavičkám.

powe
Foto: Promo
 

Připomeňme si, o co v tomto animáku jde! Blossom, Bubbles a Buttercup jsou tři roztomilé holčičky s nečekanými nadlidskými schopnostmi, které bojují s gangstery, monstry, mimozemšťany a vůbec s každým, kdo se pokusí ublížit či uškodit jejich rodnému městečku Townsville.

V pokračování s názvem „Návrat Powerpuff Girls“ uvidíme, jak hlavní hrdinky zachrání nejen své rodné město, ale nakonec také USA a vůbec celý svět. Dobrodružný seriál Powerpuff Girls, které vytvořil Craig McCracken, původně běžel na Cartoon Network v letech 1998 až 2005.

Nový film ozvláštní originální píseň od legendární kapely Beatles s názvem "I Wish I Was a Girl Powerpuff", kterou nahrál sám Ringo Starr. Slavný bubeník, resp. jeho animovaná kopie si navác ve snímku zahraje nejslavnějšího matematika z Townsville, profesora Fibonacciho.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist