Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Populární komiks The Deep bude konečně zfilmován!



26.01.2013

Společnost Technicolor nedávno získala filmová práva na kultovní grafický román Hlubina neboli The Deep, jehož autory jsou Tom Taylor (Star Wars: Blood Ties nebo Batman: Legends na DarkKnight) a James Brower.

deep
Foto: Promo
 

Komiks vypráví příběh podivuhodné rodinky Nektonových, jejíž členové žijí na palubě ponorky s názvem Aronnax a prozkoumávají neprobádané oblasti rozlehlých a hlubokých oceánů. Každý člen rodiny, jež patří mezi zastánce zachování života na moři, má samozřejmě jedinečné superschopnosti!

Jejich hlavním cílem je nalezení tajemství týkající se ztraceného města Atlantidy. S každou další epizodou jsou tak Nektonovi vždy o krok blíže k rozluštění této záhady, která se skrývá někde na dně hlubokého oceánu.

Společnost Technicolor má v plánu vyrobit šestadvacet epizod po třiceti minutách, a to formou CG animace, aby si diváci „podvodní dobrodružství“ svérázné rodinky pořádně užili.

Série je primárně zaměřena na děti ve věku od 8 do 12 let, ale je jasné, že se na The Deep mohou dívat i jejich rodiče či starší sourozenci. Seriál však nabídne především dobrodružnou akci, a ochuzeni nebudou ani fanoušci mořských příšer!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist