Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Pokračování filmu Zataženo, občas trakaře uvidíme v září 2013!



23.10.2012

Společnost Sony nedávno oznámila, že dlouho očekávaný snímek Zataženo, občas trakaře 2 (v originále Cloudy 2: Revenge of the Leftovers) vstoupí do kin už 27. září 2013, ačkoliv podle původního plánu se měl film objevit v multiplexech až v roce 2014.

clo
Foto: Promo
 

Film Zataženo, občas trakaře 2 navazuje „tam, kde první snímek skončil“. Geniální vynálezce Flint Lockwood je konečně uznán a oceněn vědeckou obcí. Díky tomu dostává pozvání od svého idolu Chestera V., aby se stal členem společnosti, v níž se shromažďují nejlepší a nejchytřejší vynálezci světa, kteří chtějí vytvořit technologie pro zdokonalení lidstva.

Chesterovou pravou rukou a zároveň jedním z jeho největších vynálezů je vysoce inteligentní orangutan s lidským mozkem jménem Barb, který je však velmi nevyzpytatelný, manipulativní a s oblibou používá rtěnku.

Když Flint zjistí, že jeho úžasný přístroj na proměnu vody v jídlo produkuje jen další špagetová tornáda a obří karbanátky, pokusí se za pomoci starých i nových přátel, včetně Barba, toto běsnění zastavit!

Režie filmu se chopí dvojice Cody Cameron (Shrek, Madagaskar, Divoké vlny nebo Zataženo, občas trakaře) a Kris Pearn (Zataženo, občas trakaře nebo Arthur Christmas) a produkci si vezme na starosti Kirk Bodyfelt.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist