Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Pohádku Ledové království bude spolurežírovat Jennifer Lee!



05.12.2012

Studio Walt Disney oznámilo, že jejich nejnovější animovaný film Ledové království (v originále Frozen), který přijde do kin v listopadu 2013, bude spolurežírovat zkušená filmařka Jennifer Lee.

ledove
Foto: Promo
 

Podle tvůrců poskytne film zcela nový pohled na kultovní pohádku dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena známou po celém světě jako Sněhová královna. Hlavní role namluvili Kristen Bell, Idina Menzel a Jonathan Groff.

Zatímco Chris Buck v minulosti režíroval úspěšné animované snímky jako Tarzan (1999) nebo Divoké vlny (2007), Jennifer Lee napsala scénář ke kritiky ceněnému animáku Raubíř Ralf, který měl v českých kinech premiéru před pár týdny. Není to tedy poprvé, co tato scenáristka spolupracuje se slavným studiem.

A o čem bude film Ledové království? Snímek bude vyprávět příběh drsného horala Kristoffa a mladé dívky jménem Anna, kteří podniknou dlouhou cestu přes zasněžené vrcholky hor, aby našli legendární Sněhovou královnu a ukončili tak dlouhotrvající zimu, kterou uvalila na jejich zemi.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist