Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Pohádkoví herci: Magdalena Bičíková



01.06.2012

Magdalena Bičíková je tisková mluvčí, která dobyla pohádkový svět v rolích malé moderátorky, roztomilé dívenky a půvabné princezny.

 

Magdalena Bičíková

Magdalena Bičíková v lidském světě

 

Magdalena Bičíková (17. listopadu 1968) je tisková mluvčí, dříve filmová publicistka a hlavně dětská herecká hvězda, která se narodila v Praze. Od svých šesti let začala vystupovat v televizi jako moderátorka dětských pořadů. Objevila se i ve dvou filmech, Pátek není svátek a V podstatě jsme normální. Její hlavní hereckou doménou však byly pohádky. V současné době propaguje filmy a je tiskovou mluvčí Shakespearovských slavností.

 

V POHÁDKOVÉM SVĚTĚ

Již od svých šesti let začíná pronikat do pohádkového světa. Na svědomí to má dětský pořad Rozmarýnek, kde vystupuje jako moderátorka a to po boku čertíka Bertíka a Štěpánky Haničincové. 

 

Magdalenka Bičíková

Dětská moderátorka Magdalenka s čertíkem Bertíkem

 

Její úspěšná kariéra pokračovala v pořadu pro nejmenší děti Roste, kvete, zelená se.

 

Magdalena Bičíková

Malá Magdalenka v pořadu Roste, kvete, zelená se

 

Své moderátorské zkušenosti dokázala naše Magdalénka využít i v pohádkách. Stává se z ní průvodkyně, která nás provede pohádkovými příběhy Jablíčko se dokoulelo a Já nechci být víla.

 

Magdalenka

Jako průvodkyně pohádkou Já nechci být víla

 

Její pohádková kariéra vrcholí, když o ní začínají mít zájem pohlední mládenci a dokonce i samotní princové. To víte, kdo by nechtěl za ženu pohlednou dívku a nebo ještě krásnější princeznu.

 

princezna

Princezna Magdalenka z pohádky Červánková královna

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Rozmarýnek(56 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Pohádkoví herci

TOPlist