Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Podívejte se na trailer k nového filmu o Supermanovi!



04.06.2013

Snímek Muž z oceli bude mít v českých kinech premiéru v červnu 2013! Film o superhrdinovi, který v tomto roce oslavil své 75. narozeniny, natočil režisér Zack Snyder a volně tím navazuje na předchozí snímky o Supermanovi.

muz
Foto: Warner Bros. Pictures
 

V hlavních rolích filmu Man of the Steel se představí britský herec Henry Cavill jako Clark Kent alias Superman a Amy Adams jako reportérka Lois Lane. Jejího šéfa z redakce si zahrál Laurence Fishburne a adoptivní rodiče Clarka Kenta hrají Diane Lane a Kevin Costner.

V dalších rolích filmu, který režíroval tvůrce snímků Úsvit mrtvých, 300: Bitva u Thermopyl nebo Watchmen, se objeví Russell Crowe, Michael Shannon, Antje Traue, Harry Lennix, Christopher Meloni a Julia Ormond.

Ústřední postavou všech snímků je pokaždé nesmělý žurnalista Clark Kent, jež byl na Zemi poslán z planety Krypton, a který se stane superhrdinou, aby ochránil své blízké a svou tajnou lásku Lois Lane.

Zatím posledním filmem o jednom z nejslavnějších superhrdinů všech dob byl snímek Superman se vrací z roku 2006, která v mnohém navazovala na trilogii z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let

Film bude mít premiéru 14. června ve Spojených státech amerických a do českých kin vstoupí 20. června 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist