Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Podívejte se na první česky dabovaný trailer na animák Croodsovi!



22.01.2013

Studio DreamWorks Animation před pár dny vypustilo do světa oficiální teaser k novému animovanému snímku Croodsovi. Ukázka sice trvá jen dvě minuty, ale i tak nám naznačuje, na co se můžeme těšit.

croods
Foto: DreamWork Animation
 

Děj filmu Croodsovi (v originále Croods) se odehrává v prehistorickém období, tedy kdysi v pravěku a bude vyprávět příběh jeskynních lidí, kteří jednoho dne potkají zvláštního muže jménem Guy, jenž jim ukáže, jak používat oheň.

Film napsala a režírovala zkušená dvojice Kirk De Micco (Vesmírní opičáci) a Chris Sanders (Jak vycvičit draka). V originálním znění uslyšíme v hlavních rolích hlasy známých herců jako jsou Ryan Reynolds, Emma Stone, Nicolas Cage nebo Clark Duke.

Trailer představuje jednotlivé členy jeskynní rodiny, kteří překvapivě mluví česky (!) a nikoli pravěkou řečí či posunky. Když pak mladší dcera při skotačení po skalách nechtěně spustí obrovský sesuv půdy, odhalí se překvapeným pralidem nový úžasný svět plný nástrah a nebezpečných zvířat …

Světová premiéra filmu se uskuteční v únoru během 63. mezinárodního filmového festivalu Berlíně, ale do kin po celé planetě vstoupí Croodsovi 22. března 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist