Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Podívejte se na nové ukázky z filmu Hledá se Nemo 3D!



04.12.2012

Již za pár týdnů by měl vyjít na nosičích Blu Ray a Blu Ray 3D populární snímek Hledá se Nemo, a to samozřejmě ve formátu 3D! Snímek, který obdržel Oscara v kategorii nejlepší animovaný film, bude jistě ideálním dárkem pod stromeček pro všechny generace!

nemo
Foto: Promo
 

Podmořské dobrodružství, které vstoupilo do kin už před devíti lety – v roce 2003, je navíc i podle filmových odborníků jedním z mála animovaných děl, které stojí za to vidět v plné kráse v HD! Podívejte se na první ukázky!

Pro ty, kteří mají krátkou paměť, připomínáme, že film Hledá se Nemo je příběhem „ryby“ Marlina, který se po smrti „manželky“ stará jako vdovec samoživitel o svého jediného syna jménem Nemo. V první školní den je však Nemo nečekaně unesen daleko od domova a skončí v akváriu jednoho zubaře.

Jeho otec Marlin se tedy vydává na záchrannou misi s cílem vysvobodit své dítě ze spárů zlého dentisty. Během hledání se k Marlinovi připojí samaritánka Dory - ryba s nejhorší krátkodobou pamětí a největším srdcem v celém oceánu. A velké dobrodružství může začít!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist