Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Podívejte se na český trailer k pohádce Jack a obři!



10.03.2013

Co myslíte, že se stane, když mladý zemědělský dělník nevědomky otevře bránu mezi naším světem a hrůzostrašným světem obrů? Vzplane nová válka! To vše v novém pohádkovém filmu Jack a obři, který brzo uvidíme v našich kinech!

jack
Foto: Warner Bros. Pictures
 

Nebude to žádná legrace! Obři po dlouhých staletích vtrhnou na Zemi a snaží se získat zpět území, o která v minulosti přišli. Donutí tím mladého Jacka, aby s nimi vybojoval životní boj ve snaze je zastavit.

Jack bojuje za království, jeho lid, a za lásku statečné princezny a postaví se tváří v tvář nezastavitelným bojovníkům, o kterých si myslel, že existují pouze v legendách. A dostane tak sám šanci stát se legendou ...

Trailer k filmu!
 

Režisérem akčního 3D dobrodružství „Jack a obři“, u kterého se budou děti smát, ale i bát, je americký režisér a uznávaný filmový tvůrce Bryan Singer, autor snímků Obvyklí podezřelí, X-Men, X-Men 2, Superman se vrací nebo Valkýra.

Hlavní roli Jacka ztvárnil Nicholas Hoult a dalších rolích se ve filmu objeví Eleanor Tomlinson jako princezna Isabelle, Stanley Tucci jako zrádný Roderick, Ian McShane jako Isabellin otec, obklíčený král Brahmwell, Bill Nighy jako generál Fallon, hrůzostrašný dvojhlavý velitel armády obrů, a Ewan McGregor jako loajální rytíř Elmont.

jack
Foto: Warner Bros. Pictures
 

Bryan Singer, který začal snímek natáčet už v roce 2011, jej režíroval podle scénáře Darrena Lemkeho, Christophera McQuarrieho a Dana Studneyho. Film „Jack a obři“ společnosti New Line Cinema vstoupí do českých kin 4. dubna 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Jack a obři (8 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist