Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Pinocchio: Příběh, který okouzlil celé generace, je zpět



07.07.2020

Letos se na plátna kin vrací stará dobrá pohádka o oživlém panáčkovi v novém červeném kabátku. Pinocchio, dobrodružný snímek ikonického režiséra Mattea Garroneho, potěší celou vaši rodinu.

Foto: 01 Distribution

Kdo by neznal knižní předlohu Carla Collodiho, vyprávějící o řezbáři Geppettovi, jenž vychovává loutku Pinocchia jako vlastního synka? Mladý dřevěný klučina však není z nejvzornějších. Snadno se nechá svést k rošťárnám, díky nimž zažívá nespočet napínavých dobrodružství. Jednoho dne je ale podveden a unesen.

Bandité ho pronásledují tajemným světem plným neuvěřitelných stvoření. Z břicha velryby se chlapec dostane přes zemi hraček až na pole zázraků. Podaří se mu utéct a splnit si svůj sen stát se opravdovým klukem?

Nejspíš tušíte, jak to dopadne. Co možná ale ještě nevíte, je skutečnost, že režisér Garrone v tomto filmu spojil síly s nejlepšími z nejlepších. V roli Geppetta tak uvidíte držitele Oscara Roberta Benigniho. Masky měl na starost slavný Mark Coulier, držitel Oscara za práci na Železné Lady.

 Vytvořil rovněž masky pro filmy o Harrym Potterovi, Bohemian Rhapsody, X-Men, Fantastická zvířata a kde je najít atd. Nelze opomenout ani Rachael Penfold zodpovědnou za vizuální efekty ve filmech jako Atlas mraků, Mission Impossible, Rychle a zběsile nebo Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Vypadá to tedy, že se se máte nač těšit.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist