Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Pidipostavičky ze seriálu Fixies jdou do světa!



26.10.2012

Ruský seriál se konečně dostane do distribuce do celého světa! A z toho mají trpaslíčci se jmény Šimek a Nolik určitě velkou radost!

fixies
Foto: Promo
 

Přední italský distributor a producent filmů pro děti – společnost Atlantyca – nedávno podepsal s ruským studiem Aeroplane Productions smlouvu, která si dala za cíl zpropagovat a uvést do celého světa ruský animovaný seriál Fixies. Na základě této dohody bude populární série distribuována nejen do Evropy, ale také do Singapuru, Malajsie a Jižní Koreje.

Seriál Fixies, který má 104 dílů po šesti minutách, je zaměřen na děti ve věku od 4 do 9 let a vypráví o dobrodružstvích hlavního hrdiny Toma Thomase a jeho maličkých přátel Šimka a Nolika, členů pidirodiny, jež tajně žije v jeho bytě. Seriál se snaží podporovat dětskou zvídavost a učí je poznávat, jak fungují některé věci.

Podle manažerky prodeje společnosti Atlantyca není seriál Fixies jenom úžasně kreativním animovaným seriálem, ale zároveň je to projekt, který má obrovský potenciál a může se v budoucnu stát základem stavebním kamenem značky Atlantyca.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist