Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Ovečka Shaun je tu s dalším filmem!



28.08.2019

Po úspěšném snímku Ovečka Shaun ve filmu z roku 2015 se nejoblíbenější ovčí stádo vrací ve zbrusu novém dobrodružství. A už 3. října 2019 ho v našich kinech čeká blízké setkání třetího druhu…

Foto: StudioCanal

 Podivná světla nad městečkem Mossingham oznamují příchod záhadné návštěvy ze vzdálené galaxie. Ovečka Shaun na nedaleké farmě Mossy Bottom zatím nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit psa Bitzera.

 

Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje a Shaun se rychle chopí příležitosti – vyráží na intergalaktickou misi na záchranu návštěvnice před ďábelskou vládní organizací ve stylu Mužů v černém, která by ji ráda polapila a využila pro své nekalé cíle.

Podaří se ovečce Shaun a stádu odvrátit Farmageddon? Držte si klobouky! Cesta za vzrušujícím a dojemným sci-fi dobrodružstvím vede nečekaně přes automyčku!

 

Scénář a režii snímku Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon má stejně jako v případě předchozího filmu na starost Richard Starzak. Do svých seriálových i filmových rolí se vrací hvězdy jako Justin Fletcher (Shaun), John Sparkes (Bitzer),KateHarbour (matka Timmyho a teta ovečky Shaun) a Rich Webber (tlustá ovce Shirley).

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist