Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Oblíbený film Hledá se Nemo se vrací do českých kin ve 3D!



13.02.2013

Australsko-americký animovaný snímek z roku 2003, který byl svého času oceněn Oscarem za nejlepší animovaný film, se po deseti letech vrací na velké plátno ve formátu 3D. 

hleda
Foto: Falcon

 

V pestrobarevných a teplých vodách Velké útesové bariéry žije ve svém bezpečném a odlehlém příbytku ze sasanek Marlin a jeho jediný syn Nemo. Marlin se s obavami ze všech nepředvídatelných nebezpečí, které hlubiny oceánu skýtají, snaží svého syna před nástrahami okolí ochránit.

Nemo je však, stejně jako všechny malé rybky, velmi zvídavý a chce tajemný útes prozkoumat. Když je pak nečekaně unesen daleko od domova a skončí v akváriu, kterým si vyzdobil ordinaci laciný zubař, ocitne se Marlin nečekaně v roli hrdiny na cestě k záchraně svého syna.

Během hledání se k Marlinovi připojí samaritánka Dory - ryba s nejhorší krátkodobou pamětí a největším srdcem v celém oceánu. Její nehynoucí optimismus neustále žene Marlina kupředu a dodává mu odhodlání riskovat a překonávat jeho obavy. Díky tomu Marlin také postupně začne věřit, že se nakonec přece jen podaří všechny problémy zdárně vyřešit.

Oscarem ocenění tvůrci animovaných filmů Toy Story - Příběh hraček, Život brouka a Příšerky, s. r. o. nás tentokrát zavedou do úplně nového světa počítačově animované zábavy plného legrace, citů a nezapomenutelných postaviček.

Scénáristou a režisérem filmu Hledá se Nemo je Andrew Stanton, který se podílel jako jeden z režisérů na filmovém hitu Život brouka a spolupracoval na scénářích ke všem čtyřem celovečerním filmům ze společné produkce studií Disney a Pixar.

hleda
Foto: Falcon
 

Film Hledá se Nemo a jeho úžasný podmořský svět je zcela novým uměleckým a technologickým standardem v počítačové animaci. A hlavně tímto počinem potěší tvůrci fanoušky legendárního snímku po celém světě!

Mezi talentované umělce, kteří propůjčili postavám své hlasy, patří Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Willem Dafoe, Geoffrey Rush, Allison Janney, Barry Humphries a Alexander Gould. V českém znění uslyšíme hvězdy jako je Ivan Trojan, Barbora Munzarová, Jiří Macháček nebo Karel Heřmánek.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist