Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Oblíbená hračka Max Steel bude hrdinou animovaného seriálu!



02.04.2013

Společnosti Fremantle Media a Mattel se rozhodly oživit postavičku akčního hrdiny v animovaném seriálu!

max
Foto: Promo
 

Příběh se točí kolem dvou titulních hrdinů – dospívajícího kluka Maxwella McGratha a jeho mimozemského kamaráda jménem Steel. Oba přátelé jsou nadáni superschopnostmi, a spojením jejich vlastností a inteligence vznikne Max Steel neboli Ocelový Max!

Zatím je naplánováno šestadvacet epizod seriálu, který by měl být odvysílán ve zhruba sto zemích po celém světě, včetně Austrálie, Nového Zélandu, Indie, Číny, Hong Kongu, střední a východní Evropy, jižní a subsaharské Afriky, na Středním východě a také v Turecku, Francii, Itálii a Španělsku.

Ukázka ze seriálu Max Steel!
 

Max Steel je založen na existenci stejnojmenné populární figurky akčního hrdiny od firmy Mattel, která byla poprvé představena v roce 1999. Tato hračka prošla za léta několika verzemi, takže k Maxi Steelovi postupně přibyly postavičky jeho nepřátel, pár vozidel a další speciální balíčky.

Jeho charakterem byla inspirována animovaná série Max Steel, která se vysílala v letech 2000 až 2002 a také devět animovaných videofilmů, které vznikly následně, tedy v letech 2004 až 2012. Animovaný seriál Max Steel měl na kanále Disney XD premiéru 25. března 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist