Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Nový trailer a obrázky k Ledovému království 2



24.06.2019

Dlouho očekávané pokračování kouzelného sněhového dobrodružství nám už pomalu klepe na dveře. Nedávno jsme měli možnost spatřit první krátký teaser trailer, dnes se můžeme podívat na novou video ukázku a několik obrázků z filmu. Ledové království 2 zavítá do kin 21. listopadu 2019, tak si ho nenechte ujít!

 

Foto: Promo (3x)

Děj druhého dílu se odehrává tři roky po událostech prvního filmu. Královna Elsa, její sestra Anna, Kristoff, Olaf a Sven se vydávají na novou cestu za rodnou zemí Arendelle, do dalekého lesa, aby objevili původ Elsiných magických sil a poznali pravdu o starověkém tajemství svého království. Jejich výprava se jistě neobejde bez nečekaných komplikací a napínavých zážitků. Dokážou společně zachránit svou zemi?

 

Režie druhého Ledového království se ujali Chris Buck (Divoké vlny, Tarzan) a Jennifer Lee, kteří mají na společném kontě také kratší film Oslava v Ledovém království. Hlasy hrdinům propůjčili Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Jonathan Groff (Kristoff), Josh Gad (Olaf), Evan Rachel Wood a Sterling K. Brown.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist