Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Nový animovaný seriál Star Wars bude uveden už na podzim 2014!



06.06.2013

Seriál Star Wars: The Clone Wars tak bude mít konečně pokračování! Studio Disney se po náhlém zrušení této animované série rozhodlo, že přece jenom vyjde fanouškům vesmírné ságy vstříc!

star
Foto: Promo
 

Studio Disney se původně chtělo soustředit jen na novou filmovou trilogii (a tím pádem by i případný seriál byl pravděpodobně z tohoto období – tedy po Epizodě VI), ale nakonec na naléhání fanoušků vznikne nový seriál, který je časově zasazený mezi Epizodu III a IV.

Detaily sice ještě nejsou známy, ale má prý jít o příběh z „doby, kdy se tvořilo Impérium, Jediové byli pronásledováni a Rebélie zapouštěla kořeny“. Na tvůrce tak čekají téměř dvě desítky let, které ještě nebyly zfilmovány. Už sám název je příznačný - zní Star Wars: Rebels.

Seriál bude produkovat Dave Filoni – hlavní producent a tvůrce The Clone Wars, kterého doplní Simon Kinberg, známý hlavně produkováním posledních dvou X-Menů, Elysia, a scénáři k filmům Sherlock Holmes, X-Men 3, Mr. & Mrs. Smith a xXx: Nová dimenze. Třetím producentem bude Greg Weisman.

První epizoda seriálu se bude vysílat na Disney Channel na podzim roku 2014 a po ní se celý seriál přesune na kanál Disney XD. První, kdo budou moct zhlédnout záběry z nového seriálu, budou účastníci Star Wars Celebration Europe.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist