Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese aneb Španělský Indiana Jones v českých kinech!



Dnes

Zdá se vám klobouk Tada Stonese poněkud známý? Není to náhoda. Narodil se jako Tad Jones a stejně jako jeho vzor Indiana Jones se vydává za dobrodružstvím. V novém španělském animovaném filmu Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese!

stones
Foto: D-cinema
 

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů.

Film, který byl natočen podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum" autorů Javiera Barreira a Gorka Magallóna, režíroval španělský tvůrce Enrique Gato.

V českém znění účinkují Kryštof Hádek jako a Jitka Ježková jako Sára, a dále Bohdan Tůma, Libor Hruška, Libor Terš, Zdeněk Mahdal, Dalimil Klapka, Jiří Prager, Radana Herrmannová nebo Jakub Nemčok.

Španělská animovaná dobrodružná komedie Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stones/Las Aventuras de Tadeo Jones je v českých kinech k vidění od 9. května 2013. 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist