Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Není špatné mít za kámoše špiona



06.03.2020

Dne 19. března 2020 vstoupí do českých kin akční americká komedie Můj kámoš špión, která pobaví celou rodinu. Režíroval ji Peter Segal, režisér filmů Zpátky do ringu (2013), Trestná lavice (2005), 50x a stále poprvé (2004) a dalších.

 

Foto: Tobis

Povedený akční a rodinný snímek vypráví o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA (kterého hraje drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista) a devítileté Sophie (Chloe Coleman), jež odhalí probíhající tajnou operaci. Agent JJ z toho rozhodně není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji naučí, jak se stát neohroženou špionkou. Díky odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná dívenka dostane do mnoha situací, v nichž se hromotluk JJ necítí dvakrát pohodlně. To ale ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující mámu (Parisa Fitz-Henley).

 

Ve filmu dále hrají Kristen Schaal, Ken Jeong, Greg Bryk, Nicola Correia-Damude, Michelle McLeod, Ali Hassan, Vieslav Krystyan, Noah Danby, Darrin Baker, Keller Viaene a Laura Cilevitz. Scénář napsali Jon a Erich Hoeberovi, v jejichž společné scenáristické filmografii lze nalézt snímky jako Red (2010), Red 2 (2013) nebo MEG: Monstrum z hlubin (2018).

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist