Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Nejslavnější pes v dějinách se vrací do kin



28.05.2020

Filmů o statečné a loajální kolii Lassie tu byla celá řada. Bude nejnovější dobrodružný snímek pro celou rodinu v něčem jiný?

Foto: Warner Bros. DE

Dvanáctiletý Flo (hraje Nico Marischka) a jeho kolie Lassie jsou nerozlučná dvojka, která si užívá idylického života na venkově a necouvne před žádnou lumpárnou. Pak ale Floriánův otec (Sebastian Bezzel) přijde o práci a rodina se musí přestěhovat do malého bytu, kam psi nesmějí. Lassie proto musí pryč.

 

Sympatický hrabě (Matthias Habich) ji vezme na své panství u severního moře na druhém konci země jakožto dárek pro svou vnučku (Bella Beding). Lassie by tam na první pohled nemělo nic chybět, ale jak všichni dobře víme, věrnost této fenky nezná hranic.

Jakmile se naskytne příležitost, uteče a vyráží na neuvěřitelnou cestu po Německu zpátky domů. Čeká ji spousta překážek a hodných, ale i zlých lidí. Přestože je stovky kilometrů daleko od domova, nic ji nemůže zastavit.

Nový německý film Lassie se vrací by měl vstoupit do českých kin 18. června 2020. Vychází z původní povídky Erica Knighta, která stála na samém počátku dlouhé historie příběhů o jedinečném přátelství malého chlapce a jeho dlouhosrsté kolie.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist