Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Natáčení velkofilmu Hobit pokračuje - dotáčí se třetí díl!



25.05.2013

Režisér Peter Jackson zahájil masivní dotáčky svého třídílného fantasy snímku! Oscarový tvůrce se tak opět přesunul opět Nový Zéland, kde chce rozšířit již natočený materiál ke třetímu dílu, jež má přijít do kin v prosinci 2014.

hobit
Foto: Promo
 

Peter Jackson, který má na svědomí trilogii Párn prstenů, návrat na plac naplánoval už zhruba před rokem, kdy skončilo mnohaměsíční natáčení původně dvoudílného filmu.

Když ale studio Warner Bros. Pictures loni v létě rozhodlo, že Hobit bude trilogie, bylo jasné, že dotáčky razantně rozšíří dosud natočený materiál.

Režisér plánuje natáčet celkem deset týdnů, takže nepůjde ani tak o dotáčky, jako spíše o zásadní scény, které budou zřejmě tvořit hlavní část třetího dílu. Podle médií se Peter Jackson chystá na natočení několika výjevů z epické bitvy pěti armád, kolem které se bude točit celý film s názvem Hobit: Tam a zase zpátky.

Držitel Oscara za režii fantasy Pán prstenů: Návrat krále zároveň tvrdí, že je to rozhodně naposledy, kdy se se štábem a herci vydává do světa spisovatele J.R.R. Tolkiena. V nejbližší době nás však ještě čeká "dvojka", tedy snímek Hobit: Šmakova dračí poušť, který dorazí do českých kin 12. prosince 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist