Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Na obrazovky Prima Family přicházejí Lego Nindžové!



25.10.2012

Mladí LEGO bojovníci vyrážejí do boje proti zlému lordu Garmadonovi! Televize Prima Family začíná vysílat seriál Ninjago, jenž je kombinací dánské hravosti značky Lego a fenoménu japonských špiónů známých jako nindžové.

ninjago
Foto: FTV Prima
 

Animovaný seriál Ninjago vychází ze stejnojmenné sady her, stavebnic a postaviček vyráběných firmou Lego, ale příběhy jednotlivých dílů jsou inspirovány japonskou mytologií. V centru dění je skupina mladých bojovníků – nidžů –, kteří bojují proti zlému lordu Garmadon. Bratrem zloducha je starý a moudrý Sensei Wu, učitel bojového umění spinjitzu, který se věnuje výcviku a vedení učedníků.

Kai, Cole, Zane a Jay, mladí bojovníci ovládající spinjitzu, střeží mírumilovnou zemi Nindžago a cvičí se v boji. Dobře vědí, že to nebude dlouho trvat a zlý lord Garmadon se vrátí. Jejich tušení se brzy promění v realitu. Zloducha opravdu zaměstnává jediná myšlenka: Jak se mladým bojovníkům pomstít za jejich předchozí vítězství nad jeho proradnou silou?

V zemi Nindžago se objeví syn lorda Garmadona Lloyd a s nebezpečnými hadími stvořeními usiluje o její ovládnutí. Nyní je vše jen na odvážné čtveřici. Musí osvobodit obyvatele od hadích nepřátel a postavit se přímo lordu Garmadonovi!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist