Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Muž z oceli: Superman se vrací v akčním blockbusteru!



21.06.2013

Po sedmi letech půstu opět vlétne na plátna kina superhrdina s velkým S na hrudi! Nejnovější adaptaci slavného komiksu o Supermanovi zfilmoval režisér Zack Snyder, který svůj akční blockbuster nazval - zcela netradičně - Muž z oceli!

muz
Foto: Warner Bros. CZ
 

Mladý chlapec (Henry Cavill) zjistí, že má mimořádné schopnosti a že není z této planety. Jako mladý muž se vydá na cestu za zjištěním, odkud pochází a s jakým záměrem byl vyslán na Zemi. Ale hrdina, který má zachránit svět před zničením a stát se symbolem naděje pro celé lidstvo, se v něm teprve musí objevit.

Americký režisér Zack Snyder (47) natočil takové akční perly posledních let jako Úsvit mrtvých, 300: Bitva u Thermopyl nebo Strážci - Watchmen. Jeho předposlední snímky - Legenda o sovích strážcích a Sucker Punch - ale už takové nadšení publika a kritiky nevyvolaly.

Slavný tvůrce si však tento neúspěch vynahradil svým posledním dílem, kterým opět vrátil do hry slavného komiskového hrdinu, jehož zmrtvýchvstání se v roce 2006 filmem Superman se vrací nepodařilo.

To však není případ velkolepého snímku Muž z oceli, který má díky obrovského diváckému zájmu jistotu, že za dva roky uvidíme jeho pokračování.

Americko-kanadsko-britské akční sci-fi Muž z oceli/Man of Steel je v českých kinech k vidění od 20. června 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist