Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Mimoni jsou tady! A s nimi zábava pro celou rodinu



24.06.2015

Chtěli byste vzít své děti za vysvědčení na prima film, při kterém byste se ani vy nenudili? Máme pro vás horký tip, jděte s nimi do kina na fungl nový animák Mimoňové, který spolehlivě pobaví celou rodinu!

Foto: Universal Pictures

Od čtvrtka 25. června se promítá nový americký animák, ve kterém není rozhodně o legraci nouze. Hlavními postavičkami jsou malé žluté příšerky, Mimoni, kteří zde žijí od věků s námi. Mimoni chtěli mít vždy svého pána a pro něj dělat vše možné i nemožné.

Bohužel, jsou to obrovští popletové, takže na jejich péči dokonce jejich pánové doplatili. No schválně, věděli jste, proč doopravdy vyhynul Tyranosaurus Rex? Ano, jsou zatím Mimoňové. Poté, co je vyhnal i Napoleon se Mimoni ocitli na dlouhou dobu bez pána, až se ho vydali hledat. A neměl to být pán ledasjaký, pokud možno ten největší padouch.

 

A tak se do světa vydává trojice ve složení Stuart, Kevin a Bob, aby svého pána našli a tím si zajistili mezi ostatními popularitu. A věřte, že to bude pořádné dobrodružství, ve kterém potkají jak dobré padouchy, tak ty pěkně zlé, jako je Scarlet, která usiluje o korunu britské královny… A jak to dopadne, zjistíte v kině. Film se promítá ve 3D i 2D

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist