Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Michal z Kouzelné školky pobaví děti i rodiče!



11.02.2018

Michal Nesvadba, herec a protagonista oblíbeného dětského pořadu Kouzelná školka, si pro své malé diváky připravil představení s názvem Michal je kvítko! (uvádí Pragokoncert Bohemia). Rozvíjí při něm hru s barevnými samolepicími páskami, bez váhání jich vytáčí metry, aby vytvořil květiny jako živé – zbývá jen přivonět!

Copyright Kouzelná školka

Zábava na rozkvetlém jevišti

Vtipný název pro vystoupení byl zvolen vskutku výstižně, poněvadž Michal při něm bez ohledu na počasí a roční období nechává rozkvést doslova celé jeviště. Bude se měnit nejenom scéna, ale i Michal samotný. V rytmech letní samby roztančí sál, až se nakonec budou hýbat děti i květiny. Navíc má oproti rostlinám jednu velkou výhodu – můžete ho pokropit vodou a on nikdy nezvadne!

Na co dalšího se můžete těšit?

Zjistěte, co zajímavého se děje za plotem v Michalově kouzelné zahrádce! Kopretina tam zpívá, kaktus má potřebu do všeho mluvit, konev zase někde chytila rýmu a kdo si z toho dělá legraci? Představte si – umělá kytka! Tohle vykutálené květinové dobrodružství plné zábavy, které potrvá přibližně hodinu (bez přestávky), si rozhodně nesmíte nechat ujít! Čekají vás při něm i různé soutěže.

Kde všude vás Michal přivítá?

Představení „Michal je kvítko!“ se konají na různých místech po republice, jedno z nich se uskuteční např. 11. února 2018 v SC Bonaparte ve Slavkově u Brna. Poslední lístky je možné zakoupit v tamním informačním centru.

Další vystoupení se odehraje 3. března mezi 14. a 15. hodinou v Sokolovně Heřmanův Městec. Zajet si můžete také do Sokolovny Králův Dvůr (18. března od 17:00 do 18:00), Horažďovic (24. března od 10:30 do 11:30) nebo do kina v Brandýse nad Labem (25. března od 14:00 do 15:00).


Možností je zatím dostatek, ale neváhejte dlouho! Lístků kvapem ubývá.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist